Page 1 of 1

Macdive iOS no longer pulling the selected transmitter on the Teric

Posted: Thu Nov 28, 2019 5:07 am
by ManateDiver
I had a work around for Macdive not showing the second transmitter's numbers, but setting my back up computer to use the second transmitter as the source for the GTR/SAC numbers, it made Macdive pull those numbers and use those for the RMV/SAC calculations.
Screen Shot 2019-11-27 at 4.01.33 PM.png
Screen Shot 2019-11-27 at 4.01.44 PM.png
Now the downloads for both computers is showing the exact same start and end numbers showing that they are pulling up the same transmitter.

Re: Macdive iOS no longer pulling the selected transmitter on the Teric

Posted: Thu Nov 28, 2019 5:09 am
by ManateDiver
Can't attach the second image, but imagine basically the same as the third image but with slightly different dive times.

Re: Macdive iOS no longer pulling the selected transmitter on the Teric

Posted: Thu Nov 28, 2019 6:33 am
by nick
It's not supported, it's on the TODO list.

Re: Macdive iOS no longer pulling the selected transmitter on the Teric

Posted: Thu Nov 28, 2019 6:37 am
by ManateDiver
nick wrote:
Thu Nov 28, 2019 6:33 am
It's not supported, it's on the TODO list.
Why am I getting two different numbers between the computers?

The two top images are the same dive using two different computers, one computer has T1 set as the primary transmitter but is listening to both transmitters. While the other has T2 as the primary again listening to two different transmitters.

Re: Macdive iOS no longer pulling the selected transmitter on the Teric

Posted: Thu Nov 28, 2019 6:53 am
by nick
Because the primary is used?