Split dive

Problems ? Get help here!
Post Reply
henrik
Posts: 139
Joined: Tue Sep 07, 2010 2:52 pm
Dive Computer: HelO2 + Petrel

Split dive

Post by henrik » Sun Feb 16, 2014 12:31 am

Is it possible to split an imported dive in two? My Petrel has registered two dives as one, and I'd like to split that into two dives with separate profiles.

User avatar
nick
Site Admin
Posts: 4226
Joined: Sat Apr 12, 2008 8:33 am
Dive Computer: Shearwater Teric
Contact:

Re: Split dive

Post by nick » Sun Feb 16, 2014 4:43 am

Not at the moment, sorry.

User avatar
honigferd
Posts: 64
Joined: Tue Jul 13, 2010 1:12 am
Dive Computer: D6, VyperAir, F10 V2
Location: Pfinztal, Germany
Contact:

Re: Split dive

Post by honigferd » Sun Mar 02, 2014 8:53 pm

If it's just one dive it's possible to do this through exporting the dive and manually splitting the raw data.

but it's a bit of a hassle.
Twitter - Web
CMAS** scuba diver / CMAS*** free diver

User avatar
nick
Site Admin
Posts: 4226
Joined: Sat Apr 12, 2008 8:33 am
Dive Computer: Shearwater Teric
Contact:

Re: Split dive

Post by nick » Mon Mar 03, 2014 3:33 am

Yeah this is probably the best way - thanks for the suggestion. This has been requested a couple of times so it's on my radar. Just not at the top of the list right now unfortunately.

Post Reply