MacDive Forums
http://www.mac-dive.com/forum/

SAC not Populating with Shearwater Perdix AI
http://www.mac-dive.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=3090
Page 1 of 1

Author:  diving_life [ Wed Jul 11, 2018 9:44 pm ]
Post subject:  SAC not Populating with Shearwater Perdix AI

Can't figure out why the SAC doesn't appear to work when I import dives from my Shearwater Perdix AI. I see the sample data in the RAW tab area, but nothing appears under the Gases tab. Under the Manage tanks/gases, I use a setup with an Aluminum 80 as the default tank with 80CF. I haven't defined a working pressure on the tank. Then under the Gas Mixes I have EAN34 set with 34% oxygen, but no PPO min/max set. Do those missing values on the tank and gas have anything to do with why SAC doesn't show up in the downloaded log?

Author:  nick [ Thu Jul 12, 2018 4:27 am ]
Post subject:  Re: SAC not Populating with Shearwater Perdix AI

diving_life wrote:
I haven't defined a working pressure on the tank.


There you go. This is required in imperial.

Author:  diving_life [ Thu Jul 12, 2018 5:26 am ]
Post subject:  Re: SAC not Populating with Shearwater Perdix AI

Ok, that makes sense. So I'm thinking a standard aluminum tank I should put at 3,000psi and then a high pressure aluminum tank at 3500. Or would you recommend just having on aluminum 80 tank at max pressure of 3500psi ?

Author:  nick [ Thu Jul 12, 2018 5:39 am ]
Post subject:  Re: SAC not Populating with Shearwater Perdix AI

I recommend the metric system..

In seriousness, I have no actual recommendation on your working pressure, sorry - I've no idea what kind of tanks you were using, and I don't use imperial ever. MacDive defaults to 3000 when it creates a tank, simply because it's common, but presumably you want to set the actual working pressure of your tanks.

Page 1 of 1 All times are UTC + 8 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/